HAUK ry Tietosuojakäytäntö

 

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry (HAUK) (”me” tai ”meidän”) käsittelee ja turvaa henkilötietosi.

Rekisterinpitäjä

Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry

Hollituvantie 5 A

15880 HOLLOLA     

Y-tunnus: 28231791

 

Käsittelyn kuvaus

Käytämme henkilötietojasi vain ennalta kertomiimme käyttötarkoituksiin ja käsittelemme henkilötietojasi yksityisyyttäsi vaarantamatta.

 

Käsittelemme seuraavia henkilötietokategorioita

 

    Nimi

    Sähköposti

    Puhelinnumero

    IP-osoite

    Ampuma/metsästysseura

    Radalla käyntipäivämäärät

    Ammutut laukaukset radoittain ja kaliipereittain

    Sivustolle rekisteröityessä vapaaehtoisesti myös osoite ja syntymäaika.

 

Keräämme tietoja seuraavista lähteistä

 

Jäseniin liittyviä tietoja keräämme ensisijaisesti asiakkaalta itseltään rekisteröitymisen yhteydessä.

Ampuma/metsästysseuraltasi

 

                            

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavien käsittelyperusteiden mukaisesti

 

    Jos se on välttämätöntä sellaisen sopimuksen noudattamisen kannalta, jossa olet osallisena.

    Jos se on välttämätöntä laillisen velvoitteen noudattamisen kannalta esim. kirjanpitolakiin liittyen.

    Rekisteröidyllä on jäsenyyden suhteen vuoksi asiallinen yhteys rekisterinpitäjän toimintaan

     (yhteysvaatimus)

     Jäsenyyden, käyttöoikeuksien ja maksujen hoitamiseen.

      Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §

 

Voimme luovuttaa henkilötietojasi edelleen seuraavissa tilanteissa

 

Jos tätä vaaditaan tuomioistuimen päätöksen tai voimassaolevan lainsäädännön seurauksena.

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeellista nimettyihin tarkoituksiin

 

Säilytämme henkilötietojasi enintään 6 vuotta jäsenyyden päättymisen jälkeen kirjanpitolain mukaisesti, ellei ole erityistä syytä säilyttää tietoja pidempään.

    Niin kauan kuin annettua suostumusta ei peruta emmekä ole velvollisia säilyttämään henkilötietoja esim. lailliseen velvoitteeseen liittyen.

 

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoja käsittelevät puheenjohtaja, sihteeri ja ATK-vastaava.

Hälvälää hoitava PV:n edustaja.

Tietojen käsittelyssä noudatetaan voimassa olevaa lainsäädäntöä.

 

 

Siirto EU-/ETA-alueen ulkopuolisiin maihin

Ei siirretä

 

Oikeutesi

 

Sinulla on seuraavat oikeudet:

 

    Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojasi tarkastettavaksi, korjattavaksi tai poistettavaksi.

    Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojesi käsitteleminen tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelemistä.

    Jos henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi lupaan, sinulla on oikeus perua lupa milloin tahansa.  Luvan peruminen ei vaikuta ennen perumista tehdyn tietojen käsittelyn laillisuuteen.

     Sinulla on oikeus saada luovuttamasi tiedot haltuusi jäsennetyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa.

    Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

 

Näihin oikeuksiin voi olla ehtoja tai rajoituksia. Siksi ei ole varmaa, että sinulla esimerkiksi on oikeus tietojen siirrettävyyteen konkreettisessa tilanteessa – tämä riippuu konkreettisista olosuhteista käsittelyaktiviteettien yhteydessä.

 

Jos näihin tulee merkittäviä muutoksia, kerromme siitä kotisivullamme ja sähköpostitse, jos se on mahdollista. Kulloinkin voimassa oleva versio tästä käytännöstä löytyy kotisivultamme https://www.haukry.fi/tietosuoja/.

 

Yhteystiedot

Jos sinulle herää mitään kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, tai verkkosivustojemme tietosuojasta, meihin saa yhteyden:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Viimeksi päivitetty: 10.03.2020

*Lisätty kohtaan Henkilötietojen käsittelijät: "Hälvälää hoitava PV:n edustaja."